onsdag, augusti 08, 2007

Jag behöver nog mer sömn...

Jag misstänker att jag får för lite sömn. Idag tyckte jag att min städvagn på Skatteverket/Kronofogden tickade, vilket den inte gjorde (det visade sig att det tickande ljudet kom från taket ovanför vagnen). Jag tyckte att det såg ut som en dam var ute och gick med en liten get när jag cyklade förbi (om den inte hade börjat skälla på mig så hade jag fortfarande trott det). Hemma gick jag runt och letade efter min ena kastrull och tallrik i en halvtimme innan jag såg dem helt synligt på bordet där jag hade lagt dem i morse. Sist så skulle gå ut med soporna och trampade på en av påsarna som kändes mysko. Det var inte sopor i den, utan 4 pasta-påsar och en nöt-påse från Lidl. Senast jag köpte nötter på Lidl var för ett par månader sedan. Kan därför inte förstå hur jag kan ha missat en stor orange Stadium-påse med mat. Min lägenhet är liksom ovanlig städad.

Jag kan inte förstå hur ett litet ställe som kronofogden kan vara så komplicerat att städa. Jag gick bokstavligen vilse i måndags och i tisdags var det inte mycket bättre. Idag hittade jag dock dagens kontor ganska snabbt. Roligast är att leta efter alla toaletter som ligger gömda överallt.

Fy vad varmt det är. Jag har hela veckan kommit hem från jobbet drypande av svett. Vill ha ett par sådana där billiga Foppa-tofflor, men på Din Sko finns dem bara i Skrik-rosa och lysande grön. Jag vill ha ett par i svart eller annan mörk neutral färg. Orginalen på Stadium kostar typ 400 kr medan de på Din Sko kostar bara 120 kr.

Inga kommentarer: