torsdag, december 22, 2005

Ay Caramba

Kom till E-tuna och T-hälla igår och slängdes rakt in i ett kaos. Kommer nog aldrig att skaffa barn om jag inte träffar några barn som inte är överallt samtidigt. Tova och Torkel är små sötnosar, men jisses! De är ganska vilda.

Ett till problem var katten. Murre gillar inte småbarn och speciellt inte Tova. Torkel fick veta Murres ovilja tack vare dennes klor. Pälsbollen rev Torkel över ena knät när han kände sig hotad. Så nu när barnen är här och vakna så är han instängd i lekrummet med mat, vatten och toalett-låda. Vi prövar troligen senare och ser om han lugnat ner sig tillräckligt för att få komma ut till barnen. Annars åker de ju i morgon.

De blev glada över sina julklappar som de fick av mig. Sanna fick en Nokia 5110 (mobiltelefonen som jag fick av Ukki), Christian fick en Homer Simpsons mugg, Tova fick en söt, grön tröja och Torkel fick en mjukis-hund. Har själv inte fått något, men Sanna sa något om att den inte var helt fixad ännu.

Imorgon kommer jag att njuta ganska rejält när de åkt. Som sagt barnen är små sötnosar, i små doser. Murre kommer också att bli glad.

Skriver igen snart...

Inga kommentarer: