onsdag, mars 28, 2007

Ännu en vecka med jobb...

ISS-Uffe (städledaren) ringde på måndagsmorgonen 8.00 och väckte mig för att fråga om jag var frisk och om jag i så fall ville jobba. Jag var frisk och 9.30 blev jag hämtad till Dalarnas tidningar uppe på Ingarvet. Det är ett STORT ställe , men tur nog så slapp jag städa själva tryckeriet för det var det som egentligen var skitigt. Sen blev det dags för deras mindre kontor i centrum som inte var så litet det heller. Jag vart klar 17.00 och var extremt trött.
Sen på Tisdagen var det storstädning i tapphusen på Dalarnas Försäkringsbolag. Då började jag 8.00 och var klar 13.10. Ganska många timmar för 4 trapphus, men jag fick sluta för dagen efter dem.
Idag var det Bilmetro vid 10.00 och sen var det renrums-städning på beredningen (eller vad det nu var) på Dos-apoteket. Då var jag tvungen att ha speciella kläder, hårnät och munskydd då det inte fick komma in några främmande partiklar dit. Man kände sig jättevacker i dem kläderna. Det såg ut som om jag gått till jobbet i en pyjamas. Dagen slutade 14.30.
Imorgon är det trapporna klockan 8.00 och sen får vi se om det är något mer som behöver göras och på fredag så ska jag kanske hjälpa till och ta resten av hyllorna som vi inte hann idag på renrums-städningen.

Varför finns det sport-kanaler på TV om de vanliga kanaler ändå tar bort bra TV-program för att visa sport istället? Jag är väldigt nyfiken på det då jag avskyr sport.

Vi har haft superskönt väder hela veckan med sol och massa plusgrader. Hoppas att det fortsätter.

Det var allt för idag. Nu ska jag äta lite och snart är det dags för sängen (soffan). Godnatt.

1 kommentar:

Lee Lymer sa...

I can't believe that you still sleep on the sofa. Can't you spray your mattress with cider vinegar, in order to rid of the smell? It should only take a few hours to dry and then you can use your bed again.
Have a look for a book called "1001 practical uses of vinegar" it's essential reading if you have a peeing cat :-)