måndag, februari 11, 2008

En trevlig morgon...

Imorse vaknade jag någon minut innan väckarklockan på mobilen hann börja ringa och kände mig utvilad (madrassen luktade inget när man vände på den). Åt lite frukost och låg och läste en stund.

Ringde till Falu Energi & Vatten angående grovsoporna. De skickar en räkning, men att jag ska beställa det sen när jag har packat allt som ska hämtas. De tar även mina madrasser och delarna till soffan så om de kommer på fredagen innan pappa så kanske Lisa kan låta mig sova hos henne.

Jag har just pratat klart med FE&V när posten kommer. Mest bara skräp som vanligt, men även ett litet brunt paket. Första tanken är något av de gratis varoprover jag beställt, men sen ser jag att det är från Illustrerad vetenskap. Aha mina hörlurar är nästa tanke. Bad dem om nya hörlurar till mp4-spelaren innan jag fick sladden av mamma eftersom de gick sönder så snabbt. Det fanns ett par hörlurar i paketet, men även en ny mp4-spelare. Och denna ska vara bättre och ha större hårddisk än den som jag fick förut. Så nu har jag två stycken. Ska kolla hur bra den är senare.

En ovanligt trevlig måndagsmorgon har jag haft idag...

1 kommentar:

Lee Lymer sa...

Wow, that's brilliant. You are a very lucky girl. Congratulations!